Iconos cabecera

La integració tarifària a la Rodalia de Girona es va implantar el dilluns 15 de setembre (17/09/2014)

La millora, que es desplegarà progressivament, comença a aplicar-se en 10 municipis de l’RG1, els que formen part de l’àmbit de l’ATM de Girona
És vàlida a tota la gamma de títols integrats de l’ATM: T-MES, T-50/30, T-10/30 , T-10, T-FM/FN 70/90 i T-12

El dilluns 15 de setembre, va començar la integració tarifària de la Rodalia de Girona, el que suposa que els usuaris poden viatjar amb bus i tren usant un sol títol. Aquesta millora, que s’estendrà progressivament, abasta en una primera fase 10 municipis, els que formen part de l’ATM de Girona: Maçanet de la Selva, Sils, Caldes de Malavella, Riudellots de la Selva, Fornells de la Selva, Girona, Celrà, Bordils-Juià, Flaçà i Sant Jordi Desvalls.

Títols ATM vàlids

L’àmbit ferroviari del sistema tarifari integrat de Girona abasta la línia de rodalia RG1 i el Servei Regional R11 en el tram comprès entre les 10 estacions esmentades. Hi és vàlida tota la gamma de títols integrats de l’ATM: T-MES (1, 2 i 3 zones), T-50/30 (1, 2 i 3 zones), T-10/30 (1, 2 i 3 zones), T-10 (1, 2 i 3 zones), T-FM/FN 70/90 (1, 2 i 3 zones) i T-12. També seran vàlids els descomptes oferts sobre els títols T-MES a les persones membres de famílies monoparentals i famílies nombroses, així com a les persones en situació d’atur.

Per utilitzar aquest sistema integrat caldrà validar el títol cada vegada que s’iniciï un viatge mitjançant els lectors ubicats a les andanes de les estacions de tren. També caldrà validar-lo en fer un transbordament, excepte en els de tren a tren, on no serà necessari validar novament el títol de transport a l’estació d’enllaç que es faci servir.

El període de temps de què es disposa per fer el transbordament és d’1 hora i 15 minuts per als títols de transport d’1 zona i s’incrementa en 15 minuts per cada zona addicional.

Equipaments de validació i venda

Per poder fer la integració tarifària s’han instal·lat noves màquines validadores a les estacions que ja incorporen la tecnologia sense contacte necessària per reconèixer les targetes. Concretament, s’han instal·lat màquines a totes les estacions.

Les targetes sense contacte i títols de transport de l’ATM de Girona es poden adquirir en una xarxa d’establiments de venda repartida pel territori, amb prop de 300 establiments disponibles. Per a més informació sobre la xarxa de venda i recàrrega, consultar el web de l’ATM www.atmgirona.cat

Pròximament, també hi haurà disponibles els dispositius per a la venda i recàrrega de les targetes i títols integrats de l’ATM de Girona a les estacions de la xarxa ferroviària.

Tarifes 2014 dels títols integrats de l’ATM

Les tarifes vigents dels títols de transport i de les targetes sense contacte del sistema tarifari integrat de Girona (vegeu www.atmgirona.cat/tarifes).

L’ús dels títols de transport integrats de l’ATM de Girona també donarà dret a la devolució Express.

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Pompeu Fabra, 1 (Seu Generalitat Girona) 17002 – GIRONA