Iconos cabecera

Trobada d’igers a l’Estany de Sils amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (23/09/2015)

Concurs Instagram 'Apunta't al ClibMob' >> #mobilitat2015_ATMGirona

Enguany la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura se celebra de l’11 al 18 d’octubre i per 4art any consecutiu us convidem a participar al concurs ‘Apunta’t al Clic Mob‘ amb les vostres imatges de mobilitat sostenible i de participació a les activitats de la Setmana. Una d’aquestes activitats és la Trobada d’usuaris d’Instagram (Igers) a l’Estany de Sils que tindrà lloc el dissabte 3 d’octubre. T’hi apuntes?

La Fundació Emys ens guiarà per aquest espai mentre vosaltres feu fotografies i les etiqueteu amb #mobilitat2015_ATMGirona. Hi haurà un grup que farà la visita a peu i un altre que la farà en bici. L’objectiu és trobar-nos a l’Estany de Sils cap a les 10h del matí, equipats amb les bicis, aquells que s’hagin apuntat a la visita en bici, o a peu, per aquells que s'hagin apuntat a la visita a peu. Per aquells que vulguin fer-ho en bici però no en tinguin, ens ho poden comunicar i podeu adquirir-les a través de l’empresa d’inserció Eina Activa, que ofereix un lloguer de bici per les hores de la visita a un preu de 10€.

Les places són limitades a dos grups d’unes 20 persones cadascun. Afanyeu-vos! Envieu-nos un mail a premsa.tes@gencat.cat amb el vostre nom i contacte així com si voleu fer la visita a peu o en bici. En aquest últim cas, cal que especifiqueu si esteu interessats en el lloguer de la bici per poder tenir-les llestes a l’hora de la visita.

Trobada d’igers a l’Estany de Sils amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Pompeu Fabra, 1 (Seu Generalitat Girona) 17002 – GIRONA