Iconos cabecera

Territori i Sostenibilitat millora la comunicació amb autobús entre Salt i Barcelona (02/05/2016)

- La mesura garanteix fins a vuit trajectes d’anada i tornada, i la prolongació d’algunes expedicions fins a l’Aeroport del Prat
- La proposta millora també les comunicacions de Salt amb Figueres, Bàscara i les altres poblacions del recorregut

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha posat una nova parada d’autobús a Salt (Gironès), dins el trajecte que uneix Figueres (Alt Empordà) amb Barcelona i l’aeroport del Prat. La nova parada, que entrarà en servei a partir del dilluns 2 de maig, suposa una millora i una racionalització del servei.

D’aquesta manera es garantiran fins a vuit trajectes d’anada i tornada directes entre Salt i Barcelona amb prolongació en algunes expedicions, sense transbordament, fins a l’aeroport de Barcelona - El Prat (T1 i T2). El recorregut fins a Barcelona es realitza per l’autopista AP-7 i fa parada a l’Estació del Nord de Barcelona i en alguns casos també a l’estació d’autobusos de Fabra i Puig.

Evitar el transbordament a Girona

La proposta millora també les comunicacions de Salt amb Figueres, Bàscara i les altres poblacions del recorregut, ja que es tracta d’un servei directe que evita el transbordament a Girona. La parada de Salt està situada a l’avinguda dels Països Catalans, un punt cèntric proper al punt d’informació juvenil Estació Jove i al Parc Hospitalari.

Per realitzar el trajecte fins a la capital catalana es podrà obtenir un abonament T10/120. Es tracta d’un bitllet multipersonal, vàlid per a 10 viatges i amb caducitat a 120 dies. El preu serà de 65 euros.

BBUS_salt (187 kB)

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Pompeu Fabra, 1 (Seu Generalitat Girona) 17002 – GIRONA