Iconos cabecera

L'exposició de vehicles sostenibles que organitza l'ATM a Girona, va ser tot un èxit (26/09/2016)

· El dissabte 24 de setembre, es va celebrar la 7a edició de l'exposició de vehicles sostenibles a la plaça de la Independència de Girona, com a cloenda de les activitats de l'ATM dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

· Més de 115 nens i nenes van venir a "Pintar amb nosaltres".

L'exposició de vehicles sostenibles, que organitza l'ATM de l'àrea de Girona, ja compleix el seu 7è aniversari. Aquesta activitat s'engloba dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, sota el lema "Mobilitat intel·ligent. Economia potent."

L'ATM porta organitzant aquesta activitat des de l'any 2010, ubicant l'exposició a la plaça de Catalunya de Girona els matins. Per primera vegada, s'ha celebrat a la plaça de la Independència d'11 a 20 h. L'esdeveniment ha estat tot un èxit.

Van participar els següents 11 expositors de vehicles elèctrics:
- Voltamotorbikes
- ebici.cat
- Burricleta
- Nissan
- Renault
- Peugeot
- Toyota
- Citroën
- Serveis Panella
- Envirocat
- Ebici moto 3e

També van participar:
- Institut Català d'Energia (Icaen), amb un punt d'informació sobre els vehicles elèctrics,
- Ajuntament de Girona, amb un punt d'informació sobre el soroll.
- La companyia Sagalés, que ens va cedir un autobus històric, Ford T.

Com a innovació, dins l'exposició, l'ATM ha volgut incloure l'activitat, "Pinta amb nosaltres", on els més menuts han pogut colorar dibuixos o crear-ne algun de propi. Tots aquells que van voler, també podien participar en un concurs de dibuix sobre la mobilitat sostenible, amb el premi de viatges de transport públic dins l'àrea integrada gratuïts.

Més de 115 nens i nenes van venir a "Pintar amb nosaltres", i van rebre un petit obsequi per participar en l'activitat. D'aquests, 24 nens i nenes van voler participar en el concurs de dibuix. Properament es publicarà el guanyador en aquest mateix Web de l'ATM.

L'exposició de vehicles sostenibles que organitza l'ATM a Girona, va ser tot un èxit

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Pompeu Fabra, 1 (Seu Generalitat Girona) 17002 – GIRONA