Iconos cabecera

L'exposició de vehicles sostenibles tanca la Setmana Europea de la Mobilitat a Girona aquest cap de setmana (21/09/2018)

La plaça de la Independència acollirà la mostra i diverses xerrades sobre el vehicle elèctric demà i demà passat, de 10 a 20 h

L'exposició de vehicles sostenibles i diverses xerrades sobre el cotxe elèctric tancaran les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat a Girona aquest cap de setmana. La plaça de la Independència serà l’escenari d’aquestes dues propostes demà i diumenge, de les 11 a les 20 h.

Personal tècnic de l’Ajuntament de Girona i del Col•legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona impartiran tres xerrades al voltant dels següents temes: “Vehicle elèctric vs vehicle de combustió fòssil: avantatges i perjudicis” (dissabte, a les 12.30 h); “Estacions de recàrrega: com s’utilitzen, on són, accés a les targetes i tipus de recàrrega” (dissabte, a les 13 h), i “Instal•lació de punts de recàrrega per a professionals” (dissabte, a les 18 h). A continuació d’aquesta última ponència, el mateix dissabte a la tarda, diverses persones usuàries compartiran la seva experiència amb els vehicles elèctrics amb els assistents.

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, participarà demà a la inauguració de l’exposició (12 h) juntament amb el director territorial a Girona del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Saló.

La mostra de vehicles elèctrics és una de les vuit activitats que s’han organitzat a la ciutat amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Com a epíleg, aquest dilluns al matí es farà una caminada i una jornada de transport pública per a la gent gran. La programació ha estat organitzada i coordinada des de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de l’Àrea de Girona amb la col·laboració de Transports Municipals del Gironès (TMG).

L'exposició de vehicles sostenibles tanca la Setmana Europea de la Mobilitat a Girona aquest cap de setmana

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Pompeu Fabra, 1 (Seu Generalitat Girona) 17002 – GIRONA