Iconos cabecera

Afectacions de l'estat d'alarma al Centre d'Atenció al Client de l'ATM (CAC) (31/03/2020)

Versió 31/03/2020
A causa de l'estat d'alarma pel coronavirus, el CAC ubicat a la taquilla número 7 de l'estació d'autobusos de Girona estarà TANCAT fins a nou avís.

No es podrà donar servei per a aquelles targetes amb bonificacions especials, com les famílies nombroses o monoparentals, i les persones en situació d'atur.

Consulteu els llocs on podreu recarregar la vostra targeta.

1. NO es podrà comprar bitllet senzill o recarregar les targetes ATM a bord dels busos de Transports Municipals del Gironès (TMG), bus urbà de Girona.

2. La resta de companyies deixen fer recàrregues a bord i comprar bitllet senzill però, hauràn de pagar l'import exacte, perquè no donen canvi.

3. La majoria dels estancs han reduït el seu horari d’obertura al públic. Si us hi heu de desplaçar expressament, telefoneu abans per confirmar que estiguin oberts. Tots els estancs accepten en aquests moments pagament en efectiu.

S’ha previst que, un cop superada l’emergència sanitària actual, les autoritats del transport metropolità i autoritats territorials de mobilitat (ATM) establiran mecanismes per compensar els títols que hagin caducat sense haver-los pogut utilitzar completament. Aquesta previsió fa referència, únicament, als títols carregats fins al dia en que es va decretar l’emergència sanitària (13 de març de 2020)

Afectacions de l'estat d'alarma al Centre d'Atenció al Client de l'ATM (CAC)

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Pompeu Fabra, 1 (Seu Generalitat Girona) 17002 – GIRONA