Iconos cabecera

Formularis de sol·licitud de targetes de transport ATM


  • Sol·licitud de targetes personalitzades (246 kB) Publicat el 18/7/2019

    Aquest formulari us permet sol·licitar la vostra targeta personalitzada (per a títols ordinaris o per a bonificats) . Us heu de dirigir a l'estació d'autobusos de Girona, taquilla núm. 7, al Centre d'Atenció al Client de l'ATM, amb el formulari omplert i la documentació necessària indicada en el propi formulari, en funció del tipus de títol sol·licitat. També la podeu sol·licitar de manera diferida (personalitzada sense activar ni carregar) a través del correu electrònica infoatm@atmgirona.cat, adjuntant el formulari omplert i signat i la documentació sol·licitada. Podreu recollir la targeta a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de l'Edifici de la Generalitat a Girona, o us la podrem enviar a l'adreça indicada. En el moment de fer la primera càrrega, es farà l'activació i el corresponent càrrec de l'import d'adquisició.

  • Sol·licitud de targetes T-12 (3 MB) Publicat el 4/6/2019

    Aquest formulari us permet sol·licitar la targeta personalitzada per a menors de 4 a 12 anys T-12. Aquesta targeta té un cost d'adquisició de 35 euros, excepte els nens empadronats a Girona, prèvia comprovació al padró municipal. Per obtenir aquesta targeta la podeu sol·licitar a través del correu electrònic: infoatm@atmgirona.cat, adjuntant el comprovant de pagament (si s'escau) juntament amb la resta de documentació, o presentant-ho directament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Edifici de la Generalitat a Girona (pl. Pompeu Fabra, 1, 17002 - Girona) O bé, us podeu dirigir al Centre d'Atenció al Client (CAC) de l'estació d'autobusos de Girona, taquilla núm. 7. *Horari d'hivern:* dll., dix. i div. de 9h a 15h (tancat de 10:30 a 11h) dim. i dij. de 9h a 14h (tancat de 10:30 a 11h) i de 15h a 17h. *Horari d'estiu:* dll. a div. de 9h a 15h (tancat de 10:30 a 11h)

** Si advertiu algun tipus d'error, agrairíem que ens ho notifiqueu a través del correu electrònic: infoatm@atmgirona.cat **

 
Pl. Pompeu Fabra, 1 (Seu Generalitat Girona) 17002 – GIRONA