Iconos cabecera

Sol·licita la teva targeta personalitzada

Personalització diferida de targetes sense contacte

Les targetes personalitzades, es podran sol·licitar, de forma diferida, presencialment al CAC1 de l’ATM a través dels consells comarcals del Gironès, el Pla de l’Estany i la Selva, a l'OAC3 demanant cita prèvia o, a través del correu electrònic infoatm@atmgirona.cat. En tots els casos cal adjuntar a la sol·licitud una còpia del DNI i una fotografia tipus carnet2 Descarrega el formulari de sol·licitud.

Podeu sol·licitar que us l'enviïn a casa, al consell comarcal o l'ajuntament integrats de la seva elecció, sense estar activada ni carregada. Per activar la targeta i carregar el títol, haurà d'anar a qualsevol dels punts de la xarxa de venda adherits, al CAC o a l'OAC (amb cita prèvia), i pagar el cost inicial de la targeta més el cost del títol que hi necessiti carregar.

O bé, anar-la a recollir a l'OAC (amb cita prèvia) o al CAC, on l'activaran i la carregaran en el moment.


  1. Centre d’Atenció al Client.
    Estació d’autobusos de Girona
  2. Una fotografia recent en color, mida 32 x 36 mil·límetres, amb un fons uniforme clar llis, presa de cara amb el cap totalment descobert i sense ulleres de vidres foscos o qualsevol altre peça que pugui impedir o dificultar la identificació de la persona.
  3. Oficina d'Atenció ciutadana de l'Edifici de la Generalitat a Girona
    Pl. Pompeu Fabra, 1, 17002 - Girona

** Si advertiu algun tipus d'error, agrairíem que ens ho notifiqueu a través del correu electrònic: infoatm@atmgirona.cat **

 
Pl. Pompeu Fabra, 1 (Seu Generalitat Girona) 17002 – GIRONA