La T-jove fins als 30 anys i la T-16 entren en funcionament a les ATM

La T-jove fins als 30 anys i la T-16 entren en funcionament a les ATM

La T-jove fins als 30 anys i la T-16 entren en funcionament a les ATM
  • La nova T-jove entrarà en funcionament a les ATM de Lleida, Girona i el Camp de Tarragona el 17 d’abril
  • La T-16, que substitueix la T-12, estarà operativa a partir del 20 de març a les ATM de Lleida, Girona i el Camp de Tarragona

La nova T-jove fins als 30 anys i amb tarifa única per a totes les zones estarà operativa al sistema de les Autoritats Territorials de Mobilitat (ATM) de Lleida, Girona i Tarragona a partir del 17 d’abril, on actualment aquest títol no existeix.

La targeta permetrà un nombre il·limitat de desplaçaments en tots els modes de transports integrats al respectiu sistema tarifari i tindrà una validesa de 90 dies. El cost del títol amb la bonificació del 50% fins el 30 de juny de 2023 serà de 47 euros a l’ATM de Girona, 40,20 euros a l’ATM de Lleida i de 46,60 euros a l’ATM del Camp de Tarragona. Són dades que es recullen a l’informe que el Departament de Territori ha aportat al Consell Executiu celebrat avui.

La T-16 a les ATM de Lleida, Girona i el Camp de Tarragona

La nova T-16, que substitueix la T-12, entrarà en funcionament als sistemes tarifaris de les ATM de Lleida, Girona i Tarragona el pròxim 20 de març. La targeta, que continua sent gratuïta, s’amplia dels 12 als 16 anys i permetrà fer un nombre il·limitat de viatges en la zona tarifària on resideix el menor fins el dia que compleixi els 17 anys. Tot i això, l’actual T-12 continuarà sent vàlida i es podrà seguir utilitzant fins que el menor compleixi els 13 anys.