L’exposició de vehicles sostenibles tanca la Setmana Europea de la Mobilitat a Girona aquest cap de setmana

L'exposició de vehicles sostenibles tanca la Setmana Europea de la Mobilitat a Girona aquest cap de setmana

sense imatge

L’exposició de vehicles sostenibles i diverses xerrades sobre el cotxe elèctric tancaran les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat a Girona aquest cap de setmana. La plaça de la Independència serà l’escenari d’aquestes dues propostes demà i diumenge, de les 11 a les 20 h.

Personal tècnic de l’Ajuntament de Girona i del Col•legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona impartiran tres xerrades al voltant dels següents temes: “Vehicle elèctric vs vehicle de combustió fòssil: avantatges i perjudicis” (dissabte, a les 12.30 h); “Estacions de recàrrega: com s’utilitzen, on són, accés a les targetes i tipus de recàrrega” (dissabte, a les 13 h), i “Instal•lació de punts de recàrrega per a professionals” (dissabte, a les 18 h). A continuació d’aquesta última ponència, el mateix dissabte a la tarda, diverses persones usuàries compartiran la seva experiència amb els vehicles elèctrics amb els assistents.

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, participarà demà a la inauguració de l’exposició (12 h) juntament amb el director territorial a Girona del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Saló.

La mostra de vehicles elèctrics és una de les vuit activitats que s’han organitzat a la ciutat amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Com a epíleg, aquest dilluns al matí es farà una caminada i una jornada de transport pública per a la gent gran. La programació ha estat organitzada i coordinada des de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de l’Àrea de Girona amb la col·laboració de Transports Municipals del Gironès (TMG).