>
Formularis de sol·licitud de targetes de transport ATM

Formularis de sol·licitud de targetes de transport ATM

icon_PDF

Sol·licitud de targetes personalitzades

(246 kB) Publicat el 9/1/2020
Aquest formulari us permet sol·licitar la vostra targeta personalitzada (per a títols ordinaris o per a bonificats) . Us heu de dirigir a l'estació d'autobusos de Girona, taquilla núm. 7, al Centre d'Atenció al Client de l'ATM, amb el formulari omplert i la documentació necessària indicada en el propi formulari, en funció del tipus de títol sol·licitat. També la podeu sol·licitar de manera diferida (personalitzada sense activar ni carregar) a través del correu electrònica infoatm@atmgirona.cat, adjuntant el formulari omplert i signat i la documentació sol·licitada. Podreu recollir la targeta a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de l'Edifici de la Generalitat a Girona, o us la podrem enviar a l'adreça indicada. En el moment de fer la primera càrrega, es farà l'activació i el corresponent càrrec de l'import d'adquisició.

icon_PDF

Sol·licitud de targetes T-12 editable

(2 MB) Publicat el 23/12/2019
*A partir de l'1 de gener de 2020* Aquest formulari us permet sol·licitar la targeta personalitzada per a persones menors de 4 a 12 anys, T-12. Aquesta targeta és totalment *gratuïta*. *TERMINI DE LLIURAMENT: 15 DIES* des de la recepció de la documentació (sol·licitud, foto y DNI/Passaport/llibre de família) La podeu sol·licitar: - Per correu electrònic: infoatm@atmgirona.cat; - Presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Edifici de la Generalitat a Girona (pl. Pompeu Fabra, 1, 17002 - Girona); - Presencialment al Centre d'Atenció al Client (CAC) de l'ATM a l'estació d'autobusos (taquilla núm. 7); - O a través dels ajuntaments dels municipis adherits a l'ATM.

** Si advertiu algun tipus d’error, agrairíem que ens ho notifiqueu a través del correu electrònic: infoatm@atmgirona.cat **