>
Sol·licita la teva targeta personalitzada

Personalització de targetes sense contacte ATM

Personalització diferida de targetes sense contracte

Les targetes personalitzades, es podran sol·licitar, de forma diferida, presencialment al CAC1 de l’ATM a través dels consells comarcals del Gironès, el Pla de l’Estany i la Selva, a l’OAC3 demanant cita prèvia o, a través del correu electrònic infoatm@atmgirona.cat. En tots els casos cal adjuntar a la sol·licitud una còpia del DNI i una fotografia tipus carnet2 Descarrega el formulari de sol·licitud.

Podeu sol·licitar que us l’enviïn a casa, al consell comarcal o l’ajuntament integrats de la seva elecció, sense estar activada ni carregada. Per activar la targeta i carregar el títol, haurà d’anar a qualsevol dels punts de la xarxa de venda adherits, al CAC o a l’OAC (amb cita prèvia), i pagar el cost inicial de la targeta més el cost del títol que hi necessiti carregar.

O bé, anar-la a recollir a l’OAC (amb cita prèvia) o al CAC, on l’activaran i la carregaran en el moment.

  1. Centre d’Atenció al Client. Estació d’autobusos de Girona.
  2. Una fotografia recent en color, mida 32 x 36 mil·límetres, amb un fons uniforme clar llis, presa de cara amb el cap totalment descobert i sense ulleres de vidres foscos o qualsevol altre peça que pugui impedir o dificultar la identificació de la persona.
  3. Oficina d’Atenció ciutadana de l’Edifici de la Generalitat a Girona. Pl. Pompeu Fabra, 1, 17002 – Girona.