>
Mapa de zones i horaris

Mapa de zones

ZONES DE MOBILITAT DE L'AUTORITAT TERRITORIAL DE LA MOBILITAT DE L'ÀREA DE GIRONA

L’àmbit de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de l’àrea de Girona, comprèn un total de 71 municipis dividits en vuit zones. Amb un sol títol de transport es poden utilitzar els mitjans necessaris per desplaçar-se d’un punt a un altre.

Comprova al mapa la ubicació del municipi d’origen i el municipi de destinació i compta el nombre de zones que travesses en fer el desplaçament. Has d’adquirir el títol d’acord amb el nombre de zones per on vulguis transitar. (*)

Podeu consultar el nombre de zones al comptador de zones de l’àrea de consultes: https://www.atmgirona.cat/comptador-de-zones/.

(*) Si el nombre de zones per les quals transites és superior a tres, la tarifa no superarà la que correspongui a tres zones. En el cas d’un desplaçament que tingui l’origen o la destinació en municipis limítrofs situats en diferents zones tarifàries, podràs fer-lo amb una targeta d’una zona, sempre que sigui directe i no facis cap transbordament.

** Si advertiu algun tipus d’error, agrairíem que ens ho notifiqueu a través del correu electrònic: infoatm@atmgirona.cat **

Horaris i línies per zona

** Si advertiu algun tipus d’error, agrairíem que ens ho notifiqueu a través del correu electrònic: infoatm@atmgirona.cat **